OM OSS


NÅR KVALITETEN TELLER

FASADEVASK OG FASADE RENOVERING

I STAVANGER OG ROGALAND


OM OSS

Tidligere Steam fasadevask, men har nå skiftet navn til Steam fasade as. Vi er et Norsk firma i Stavanger som gjennom en årrekke har spesialisert oss på utvendig fasadearbeid. I en bransje preget av mange useriøse utenlandske aktører, tilbyr vi kvalitets tjenester til konkuransedyktige priser. Vi er opptatt av kvalitet, og varig resultat. Der er god butikk i aktivt HMS arbeid, og dette er noe vi tar på alvor både for å ivareta vår egen, og kundens sikkerhet.

Opprinnelig startet vi som et rent fasadevaskfirma, og var en av de første i Stavanger regionen som drev med profesjonell fasaderengjøring med høytrykk. Vi har trolig i løpet av de 10 siste årene, opparbeidet mer erfaring med akkurat dette enn kanskje noen andre her i distriktet.

Helt naturlig fulgte da senere behovet for å kunne tilby kvalitetstjenester inne utvendig maling, overflatebehandling, samt renovering/ rehabilitering av boliger/ bygg.

Vi har gjennom årene utført en hel rekke av ulike prosjekter, alt i fra private boliger, kommunale bygg, jernbaneverket, store og små borettslag, til store internasjonale industribygg.

fasadearbeid stavanger

Vår målsetting


Vi ønsker å være det naturlige og trygge valget for å levere tjenester inne fasade arbeid i Rogaland. Vi ser oss som et motvekt til de mange mindre seriøse aktørene som preger bransjen generellt, samtidig som vi ønsker å tilby konkuransedyktige priser innenfor de rammer regelverket pålegger oss. Vi forsøker alltid å gjøre det lille ekstra.


Pris er viktig, men enda viktigere er det hva man får for prisen. Billigst er ofte langt ifra best, spesielt i vår bransje. Du som kunde ønsker forhåpentligvis en viss kvalitet, og et varig godt resultat. Dessuten er det sannsynligvis å foretrekke at arbeidet blir utført uten å risikere uheldige konsekvenser for kunden. Dette gjelder HMS, om arbeid i høyden og om lønnet abeid.

  • Kvalitetstjenester.
  • Varig resultat.
  • Aktivt vedlikehold.
  • Aktivt HMS arbeid.
  • Konkuransedyktige priser.


AKTIVT VEDLIKEHOLD

Aktivt vedlikehold er noe fler og fler får øynene opp for, og ser den økonomiske og praktiske verdien av. Det går ut på at man aktivt og tidlig ser etter områder som viser tegn til svakhet, for å få rettet dette opp på et tidligst mulig tidspunkt, og på den måten redusere de totale vedlikeholds og renovasjonskostnadene betydelig. På denne måten får man også en bedre oversikt over de kostnadene som vil komme, og dermed lettere planlegge for dette i tid, istedetfor store økonomiske overraskelser.


"ALLTID RENT"

"Alltid rent" tilbudet til Steam FASADE AS, gjør at deres bolig, bygg eller eiendom, samt det umiddelbare området rundt, alltid vil fremstå som rent og innbydende, for beboere, ansatte, kunder eller bare forbipasserende. Som gir økt trivsel, sparte vedlikeholdsutgifter, flott førsteinntrykk og økt eiendomsverdi.


FASADE RENGJØRING

Fasadevask av bolig/ bygg, Spyling av takrenner, selve fasadene, samt området nedenfor, beleggningstein, kantstein mm.

Fjerne svertesopp og grønske.

I tilleg til å vaske bort grønske og svertesopp med høytrykk, så anbefales behandling etterpå med egen kjemi til dette formål.

Tilstandsrapport


Eier/ kunde vil etter utført fasaderengjøring, motta en generell tilstandsrapport. Da vil evt funn, skader mm. bli dokumentert i den grad det er mulig.


aktivt vedlikehold

Uforpliktende anbefaling

Vi vil ved evt, funn, skader, mangler mm. anbefale videre tiltak, om noen. Dette er fullstendig uforpliktende, og kunden bestemmer hva og når, og av hvem.

KONTAKT OSS PÅ

Tlf:+47 91996666

STEAM FASADE AS


Orgnr:  919 742 496

Adresse: Lars Dahlesvei 26

4024 Stavanger

Tlf: +47 91996666

E-post: post@steamfasade.no


Kontakt oss gjerne å få en uforpliktende befaring. Vil vil være behjelpelig med å sette opp prisoverslag, eller bare komme med våre råd og anbefalinger.

KONTAKT OSS

  Lars Dahlesvei 26 4024 Stavanger

post@steamfasade.no

  Tlf: +47 91996666

FØLG OSS


Twitter


PROFIL

Vi er et Norsk firma som tilbyr  utvendig fasadearbeid med høy kvalitet, og til konkuransedyktige priser.


Vi er opptatt av dette forholdet mellom pris og kvalitet, og har alltid kunden i fokus, med tanke på ærlige løsninger og gode råd.

© Copyright 2015. All Rights Reserved.